Kwaliteit •  Flexibiliteit •  Veelzijdigheid

Onze diensten

Stukwerk en spuitwerk

Professioneel stucwerk in alle soorten

Professioneel stucwerk in alle soorten, technisch én esthetisch goed verzorgd; daarvoor kunt u bij ABH-stukadoors terecht. Voor binnen én buiten.

Stucwerk binnen

Kalkzandsteen, gipsblokken, schoon metselwerk, gipsplaten of beton; wat de ondergrond ook is, we werken uw wanden en plafonds netjes af. Strak en vlak, klaar om te sausen of te behangen; net wat u wilt.

Heeft u het liever kant en klaar afgewerkt, met een sierpleister bijvoorbeeld, of gespoten met spack? Dat kan ook; als all-round stukadoorsbedrijf doen we het allemaal. 

Stucwerk voor binnen

Stucwerk buiten

Jaren geleden al hebben we ons toegelegd op buitenstucwerk.

Een vak apart omdat weersomstandigheden veel invloed kunnen hebben op stucwerk. Als specialist weten we heel goed welke mortels en pleisters er op welke ondergronden kunnen en hoe je buitenstucwerk goed en mooi houdt.

Buitengevelisolatie

In deze tijd van verduurzaming en zuinig zijn met energie, wordt het isoleren van gevels steeds belangrijker. En ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Laat ons uw woning of bedrijfspand inpakken met een compleet buitengevelisolatiesystem en u ziet uw energierekening teruglopen terwijl het comfort binnen stijgt. En door een afwerking met een sierpleister, steenstrips of natuursteen, gaat uw kostbare vastgoed er aan de buitenkant óók op vooruit.

Laat regelmatig uw gevelreinigen

In een baksteenland als Nederland valt het niet zo op maar elke buitengevel wordt vies

Wind, regen, sneeuw, vorst, zon, schaduw; het heeft allemaal effect op het uiterlijk van gevels. En op de technische kwaliteit. We vinden het onderhoud van uw gevel dan ook net zo belangrijk als het stukadoren ervan. Maar we weten ook dat de meeste mensen er niet zo bij stil staan als wij. Daarom bieden we onderhoudscontracten aan. Ieder jaar komen we langs met de hogedrukreiniger voor een schoonmaakbeurt. Dan controleren we meteen of alle kitnaden en dergelijke nog goed in orde zijn en of er geen scheurtjes in het stucwerk zitten. Eens in de vier of vijf jaar is het tijd voor een sausbeurt; dan ziet uw gevel er weer als nieuw uit.

Met een onderhoudscontract houdt u uw gevel mooi én verlengt u de levensduur van het stucwerk en het isolatiesysteem.

Neemt u net als wij geen genoegen met minder dan het best haalbare resultaat?

Dan zijn wij voor u de juiste keuze. Wij maken waar wat wij beloven. U hoeft ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Neem vandaag nog contact op!

ABH-Stukadoors B.V.

Door onze jarenlange ervaring en tomeloze inzet, kunnen wij u een perfecte kwaliteit garanderen.

Contactgegevens

 •  

  Telefoonnummer

  06 - 53 40 35 87

 •  

  Jac. van Maerlantlaan 2

  1702 GN Heerhugowaard

 • Onze diensten

  • Stukwerk
  • Spuitwerk
  • Machinaal stukwerk
  NOA Afbouw Garantie